Placari Fatade cu Alucobond

Placari Fatade cu Alucobond

Ofera spatiului tau comercial un aspect modern cu ajutorul fatadelor din alucobond.

Dibondul sau Alcobondul se prezintă sub forma unui panou format din două folii din aluminiu de 1 mm unite de un strat dens de polietilenă ce îi ofera o elasticitate și rezistentă crescută. Avantajul major al fațadelor realizate cu bond este: datorită greutații reduse pe mp că nu solicită structura de rezistență a cladirii. Placarea cu bond se pretează oricarui tip de construcție.

Avantajele acestui tip de signalistica
Aspect metalic deosebit: cromat, satinat, auriu, eloxat, etc.
Calitate si durabilitate garantate
Nu solicita structura de rezistenta a cladirii datorita greutatii reduse pe mp
MATERIALE TEHNOLOGIE Livrare si Montaj
Alucobond

ALUCOBOND (- bond, dibond, aluminiu compozit) este un material (panel) compozit, cu doua fete din tabla aluminiu vopsite, ambele incleiate permanent de un miez de polietilena. Aceasta structura confera materialului o rigiditate sporita a suprafetei, rezistenta la indoire, planeitate perfecta, usurinta in prelucrare, iar lacuirea garantata de 25 ani la exterior.

Chiar daca au o greutate redusa fata de alte materiale, placile de ALUCOBOND au o rezistenta foarte buna la rupere sau indoire. In acelasi timp placile prezinta calitati exceptionale in ceea ce priveste rezistenta la presiuni mari ale vantului si la flambaj.

La rigiditate egala, placile de ALUCOBOND cantaresc de 1,7 ori mai putin decat tabla de aluminiu si de 3,4 ori mai putin decat otelul.In timpul testelor, s-a constatat ca ALUCOBOND-ul este un material foarte rezistent care nu isi schimba carecteristicele mecanice intre -50°C si +80°C.

Avantaje:

  • aspect metalic deosebit
  • suprafaţa dură, perfect plană, greutate mică
  • stabilitate exterioară excelentă, ( -50C° si + 80C°)
  • nu rugineste

Decupaje si frezare computerizata CNC

Sistemul CNC pe care il avem foloseşte freze diferite pentru a efectua diferite sarcini de tăiere sau gravare cu o acuratete de 0.03mm.

Putem decupa sau grava următoarele materiale: Acril-plexiglas, sticla organica etc, PVC – Forex, Foamalux, Komakel, Komadur, Komaplus, Aluminiu compozit- Alucobond, Dibond, Reynobond, Alupanel etc, Tabla de aluminiu solida, Alama, Cupru, Inox, Lemn cu densitate medie (MDF), simplu sau laminat, Gips, Foi din fibră de sticlă, Policarbonaţi, Plastic ABS sau alte materiale de gravura

Timpul de executie si montaj pentru astfel de lucrari este intre 3 si 15 zile, in functie de marimea si complexitatea proiectului. Fabrica unde realizam productia se afla langa Bucuresti insa avem zilnic echipe in cele mai importante orase ale tarii.

O Mica Parte Din Proiectele Realizate De Noi

Peste 1000 de clienti multumiti


Consultanta Si Vanzari

0775-274-036
Call Now Button