Despre Noi

Creatorii De Reclame

Suntem o companie independentă de publicitate, care oferă servicii complete și ne desfășurăm activitatea din 2011 în domeniul media și advertising din România. Creăm și sporim valoarea mărcilor prin intermediul soluțiilor de comunicare integrate, exercitând o influență asupra consumatorului și plasând mesajele clienților noștri pe toate platformele media din țară. Realizăm o varietate de produse, începând cu casete luminoase, litere tridimensionale, totemuri, decorațiuni de vitrine, personalizări auto și până la lucrări de amploare care se instalează pe clădiri și terenuri, asigurând și obținerea autorizațiilor necesare, dacă este cazul.

Beneficiul colaborării cu noi constă în faptul că vă putem oferi un pachet all-inclusive – de la crearea conceptului grafic, obținerea autorizației pentru reclame, producție, transport și, bineînțeles, montaj.

Dacă vă întrebați de ce să ne alegeți pe noi în locul unei alte companii concurente, putem să vă răspundem că vasta noastră experiență în domeniu, împreună cu mulțimea de clienți mulțumiți, ne fac să fim candidatul ideal pentru a vă satisface nevoile.

Fabrica în care se desfășoară producția noastră este situat în apropierea Bucureștiului, dar avem echipe prezente zilnic în cele mai relevante orașe ale țării.

Ai Nevoie De Consultanta?     Oferim acest serviciu gratuit in limita a 60 de minute

Peste 1000 de clienti multumiti

Call Now Button